Yes ! I Know I'm So Cute
Home site Me Linkies STUFFS
Tuesday, May 7, 2013 ✿ 8:56 AM ✿ 0 Royal Person (s)



assalamualaikum , dh lama kn dyla tk update ?? yelaaa , sekarang kena fokus pada exam , mid year ^^V .. so kena laa banyak study , dyla takut sgt2 ni exam SPM nanti mcm mn laa , sempat ke nk study semua yg dyla tktahu tu ??? insyaallah :)
sekarang dyla jarang main fon , online fb pon mmg laa nmpk MACAM selalu sbb dyla online dkt fon , tp tk layan sgt pon :p
jimat kredit aku nk topup tiap2 hari , wakakaka ! now dyla single and freedom ! auwchhh freedom laa sgt ! yelaa , mn ade bf dh :'(
dyla dh giveup dh dgn semua tu , ape yg penting KENA STUDY ! gagal 1 , mmg mati laa aku :p


 




sape laa yg nak lepas kn org yg dia sayang , kn ?? klu blh tk nk lepas kn , tp tu nama nya tkde jodoh , tiap2 hari gaduh , tiap2 hari dh try utk PERBAIKI sesuatu tu tp mcmtu jgk laa :'(
sy penat dh asyik sy je yg kena mengalah !
sy tk mengharap SANGAT pon yg kita dpt couple balik mcm dulu , sbb saya tau , sayang awak dekat saya dah tk mcm dulu lg , klu awk betul2 sayang sy , sy harap 1 hari nanti awk dtg kt sy , awk pujuk laa sy ye :'(

YA ALLAH YA TUHAN KU , KALAU DIA BUKAN JODOHKU , JAUH LAA DIA DARI KU ,
KALAU DIA JODOHKU , DEKAT KAN LAA DIA DENGAN KU </3






sy cuma rindu awk , rindu sesgt3 , rindu suara awk , rindu ketawa awk , marah awk , jerit awk ,,,
tuhan jelaa yg tauu :'(
tp sy betul2 mls dh nk fikir semua tu sbb sy tk nk serabut kn kepala hotak sy ni dgn exam nya lg :')
dan ..... buat apa kita ingat / fikir kn seseorg tu klu dia pon tk ingat / tk fikir kt kita , buat apa menangis sbb seseorg tu klu dia pon tk pernah menangis sbb kita .
lebih baik syg & cinta dkt org yg syg & cinta dkt kita daripada syg & cinta dkt org yg tk syg & cinta kn kita ^^V






Dashboard Follow

Little Disclaimer;



I'm princess Adyla. Age seventeen. I've spend my whole year in cottage which three fairies take care of me-there.I back to my mom and dad when I was 15. Unfortunately, a bad fairy cursed me to sleep forever. I hope that someday a prince will kiss me and break this spell. Wait! I'm sleeping , how can I write? Ha! Ha! That was angan2 mat jenin. I'm so not a princess :)
Underline Strike Bold Italic
blockquote

Archieve;


Borak-borak;


Thank u;
Skin edit by Adsa Adam
Basecodes by Jaja
Others ; xx
skin edited by Adyla